top of page
kerstkaarten-baublesfirst.png

It's the season
to be jolly.

Verras deze feestdagen met kerstkaarten! In een zee van e-mails val je op met een tastbare groet. Een fysieke kaart is dé manier om persoonlijk en onderscheidend contact te leggen. Welke leads sleep jij binnen? Welke klanten maak jij extra blij? Maak dit kerstseizoen gedenkwaardig met een persoonlijke touch.

Hoe werkt het?

Prachtig ontworpen kerstkaarten in kleine en grote hoeveelheden. Wil je liever een kerstboom, typografische oplossing of iets moderns? Het is er allemaal!

 

Tot en met 10 december kun je via het formulier kerstkaarten bestellen. Op 10 december worden deze besteld en bij jou op kantoor of thuis geleverd. Jij schrijft er een persoonlijke boodschap op, stopt ze in de envelop en verstuurt ze naar jouw prospects, leads en klanten! Of natuurlijk naar vrienden en familie.  

kerstkaartenrainbowfirst.png

DESIGN SPECIAAL VOOR JOU GEMAAKT?

  NU SLECHTS €175,- 

Hoe bestel ik?

Je kunt via het formulier rechts een bestelling plaatsen. Noem daarin hoeveel je van welk ontwerp wilt. Op 11 december ontvang je een factuur van Studio.exe. Als je deze betaald hebt, worden de kerstkaarten naar jou verstuurd. 

Ik wil er meer dan 10, hoeveel kost het dan?

Hoe meer kaarten je van hetzelfde ontwerp besteld, hoe lager de drukkosten liggen. Daarom krijg je korting als je meer kaarten besteld.

10 stuks - 16,50€

20 stuks - 32,00€

30 stuks - 46,50€

40 stuks - 60,00€

50 stuks - 72,50€

 

Meer dan 50 stuks? Dan kosten de kaarten 1,40€ per stuk. 

Bestelformulier

Bedankt! Je ontvang uiterlijk 11 december de factuur

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Bij kleine hoeveelheden worden ze bezorgd in een dikke envelop, maar voor grotere hoeveelheden zal het in een brievenbus pakket verzonden worden. De verzendkosten hangen dus af van hoe groot jouw bestelling is.

Ben je in de buurt? Dan kunnen we ook een afspraak maken dat jij ze komt ophalen! Dat is natuurlijk gratis. 

Kan je een kerstkaart voor mij ontwerpen?

Zeker! Vul in dat geval het contactformulier hieronder in, dan neem ik contact met je op!

Hoeveel kost dat?

De ontwerpkosten voor een gepersonaliseerde kerstkaart zijn 175€ exclusief BTW. Je ontvangt dan een drukklaar bestand, zodat je alleen nog maar naar de drukker hoeft! 

bottom of page