top of page
DRR_220928_020 copy.jpg

Bereik meer met design.

RECENT WERK

Over studio.exe

Een jonge freelance ontwerper met een passie voor het helpen van bedrijven om hun ware potentieel te ontdekken.

 

Ik geloof dat Design is een krachtig hulpmiddel om complexe problemen op te lossen en een betekenisvolle impact te creëren. Door mijn expertises in grafisch ontwerp en marketing te combineren, streef ik ernaar om bijzondere resultaten voor mijn klanten te leveren.

 

Met een diep begrip van Design thinking, benader ik elk project open minded. Ik duik graag in de complexiteit en uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, op zoek naar innovatieve oplossingen die succes stimuleren. Door middel van gezamenlijke inspanningen werk ik nauw samen met mijn klanten om inzichten te ontdekken, hun doelen te begrijpen en strategieën te ontwikkelen die een tastbaar verschil maken.

 

Eén van mijn superkrachten ligt in het vertalen van complexe data of krachtige verhalen naar visueel boeiende graphics. Of het nu gaat om het visualiseren van ingewikkelde datasets, het vereenvoudigen van complexe concepten of het overtuigend vertellen van jouw merkverhaal, ik gebruik de kracht van visuals om een naadloze verbinding te creëren tussen informatie en publiek.

 

Maar ik stop niet alleen bij het ontwerpen. Door mijn achtergrond in marketing kan ik verder gaan dan alleen de vorm en mij richten op het bereiken van de maximale impact voor mijn klanten. Ik begrijp het belang van ontwerp afstemmen op marketingstrategieën, ervoor zorgen dat elk visueel element een doel dient en resoneert met de doelgroep.

 

Samen kunnen we uw bedrijf transformeren, de complexiteit ontrafelen en het ware potentieel ervan ontketenen. Als je klaar bent om aan de reis te beginnen die ontwerpverhaal en marketingexpertise verbindt, laten we samen een blijvende impact maken.

Studio.exe owner Marijke Pomstra
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
contact-anchor
bottom of page